Masodik facanozas a csoporttal

Fenyen kezdtunk, tudtam, hogy majd lesz belole Timisat is, balra a tulso oldalon maradtam egy kollegaval, lottem 2 kakast 10-ig, utana semmi. Jo ez a BP diszperzios 2.7-es, 33 grammos loszer, de csak 20 meterig, utana semmit nem er, vagy szukebb csovel kellene loni. Tan egyszer majd kiprobalom. Lottem kacsakra tavolrol, a Rottweil Waidmannsheil 36 grammos 3.2-es elerte volna oket… De ez nem. Vegulis varhato volt. Viktor jol ment…Elfaradt es ahogy neztem este, ujra faj a laba (a jobb hatso).

Van tobbfajta vadasz… Jobban mondva, van tobbfajta ember aki ugy csinal mintha vadaszni jarna, mert a vadasz az mas, az olyan mint en.

Van olyan ember aki azert jar vadaszni, hogy elkacarassza az egesz vadaszatot, esetenkent politikarol beszelget a szomszed vadasszal.

Van olyan vadasz, aki megszokasbol jon vadaszni, mert szombat es olyankor vadaszni kell menni. Regi kommunista tipus, okosnak tunik eleinte, de kesobb mar unalmas…

Van ketszinu vadasz, de kedvel a szememben…

Van bunko vadasz, akinek vizipisztoly kutyaja van, de azt hiszi, hogy jo a kutya.

Van olyan vadasz, akinek koze nincs a vadaszathoz.

Van olyan vadasz, akinek van kutyaja de nem ert a kutyakhoz…

Van Karcsi, aki egyszeru vadasz, egyenes. Szeret vadaszni. Szeret vadaszni velem is.

Vannak kocavadaszok… Jonnek hetvegen a varosbol. Van nekik puskajuk, loni sem tudnak es kutyajuk sincs.

Van Ervin es Goran, ki mas allatot nem ismer el vadnak, csak a vaddisznot. Kulonben igazuk van, de a facan is izgalmas, ha van jo kutya, aret, szep loves, es aport.

Vannak emberek, akik vadasznak akarnak tunni, igyekeznek is, de nem igazan szeretnek komolyabb erofesziteseket tenni vadaszatok alkalmaval.

A csoportbol 90% korcs kutyakkal vadaszik, es egyesek azt allitjak, hogy jo a lenia (vonal) a tobbi fajkutya pedig csak mese… Nem kell veluk vitatkozni, jo ez a szint nekik.

Vannak vadaszok, akik nem akarnak tovabb fejlodni, eleg az nekik ami van. Eleg, ha kimennek setalni a korcsituraval, nem lonek semmit es az asztalnal nagydumakat mondanak.

Nekem az atlagom 2.7 vad/vadaszat. A tavaly sem volt maskepp es a tavalyelott sem.

Lehet jovo heten hajtasra megyek Vermesre. Hivtak meg vaddiszno lesre mashova. Kene menni Vermesre is lesre.