2020-2021-es szezon – Osszegzes

Kovidos szezon, keson engedtek meg, hogy vadaszni lehessen ozbakra, majus 15-tol. Mentem is, ahogy lehet. Vittem a felesegemet, a fiaimat, mikor kit. A felesegemmel ebben a szezonban nem lottem semmit, a nagyobbik fiammal hibaztam egy disznot ejjel, a kisebbik fiammal lottem egy nagy disznot lesbol es 2 bakot :-). Meg lottem 3 disznot hajtasbol, amig be nem csapott az afrikai sertespestis, meg lottem egy bakot az Arthemisnel is, mig volt Goran vador. Na, ennyit a nagyvadrol.

Aprovadas vadaszat? Viktor sokat betegeskedett, furjre egyszer tudtunk vadaszni csak, mert betiltottak, akkor Viktor kitett magaert. Voltam vele tobbszor facanra, majd telen vettem egy szuka kutyat, Ema volt a neve, mondom volt, mert elpusztult elles utan egy nappal. A kilenc kiskutyabol 3 maradt eletben, majd maradt 3, majd elpusztultak. Eltemettem. Ema kutya? Nyulra prima volt, facanra teljesen parhuzamos, nem tudtam szerencsetlennel azonosulni sehogy.

Viktor? Szegeny Viktor, O sincs mar. Hugyko, szivfereg, meg februarban volt par szep vadaszatunk, majd furjre is augusztusban, mikor ujra megengedtek. Az volt az utolso vadaszata. A vadaszat vegen mar vert pisilt. Meg tartotta magat 3 hetig, voltunk a surgossegin is egy vasarnap ejjel. Majd szeptember vegen, egesz pontosan 2021. szeptember 30-an elpusztult. Meg megvart, mig hazajovok a disznolesbol. Majd elpusztult. Vele voltam vegig. Mikor lesz erom, akkor majd rola kulon irok.