Felejtheto vadaszat volt a mai…

… termeszetesen miattam! Nem keszultem, minden utan reggel kapkodtam, a kicsi fiamat is vittem! Hat az ugy volt, hogy sokat mentunk… Viktor felhajtott ket facant, mindkettot megszarnyaztam es elvesztettem.  Zolika jol birta a hosszu gyaloglast! O elvezte a vadaszatot, en is, csak na, jobb lett volna, ha az a ket facan megkerul… Most ket het szunet, mert jovo heten nem tudok menni. Nyul nem kerult a puskam ele.

Vadasztam a kisebbik fiammal!

Köd volt reggel, aggodtam egy kicsit, mert eleg rossz latasi viszonyok kozott kezdtuk a vadaszatot. Sokat mentunk, de Zolika jol birta, hozta a nyulakat, facanokat, ugy ahogy kell. Lottem 2 nyulat es 2 facankakast (es egyet elhibaztam, addig vacakoltam). Tetszett is Zolikanak, elfaradt rendesen, hazafele elszunditott a kocsiban.

A 2017-es nyulszezon kezdete

Ugy erzem magam, mintha eloszor mennek vadaszni… Talan azert van mert Zolikat is viszem, O eloszor jon ilyen nyulvadaszatra, mar regen volt ozvadaszaton, de tarsasvadaszaton meg nem volt. Egy kicsit felek, vajon birni fogja-e a sok gyalogolast, es feltem is egy kicsit. Talan nem ez lett volna a megfelelo alkalom… Sokfele ember, talan ismeretlenek is, majd helyezkedem. De mar megigertem es remelem minden jo lesz… Szamolta visszafele a napokat :-).

En 3.2-es es 3.7-es 36 grammos Rottweil Waidmannsheil soretekre alapozom a vadaszatot, 4-es Silver Selection is lesz egy par, persze az elmaradhatatlan 5-os es a Sauvestrek. Meglatjuk mi sul ki belole. A ket legtagabb szukitest viszem… Ebben a szezonban massal nem is vadasztam.

Hatha lesz egy kakas is valahol? Remelem Viktor nyakorve is mukodni fog, hanem vegunk van :-(…